top of page

Met onderstaande bedrijven werk ik fijn samen:

Mijn motto?

Alleen gaat sneller,

maar samen kom je verder . . .

Als ontwerper werk ik intensief samen met de opdrachtgever en de gebruiker. Dat betekent dat ik goed luister om de vraag helder te krijgen. Bij elk ontwerp is de kritische succesfactor anders en elk ontwerp is maatwerk. 

Samen met de medewerkers bepaal ik het Programma van Eisen, de sfeer die bij de organisatie past en de spelregels van de nieuwe omgeving. 

 

Ik werk vanuit de functionaliteit, een goede indeling en een heldere structuur waarin de (arbo) technische randvoorwaarden zijn geïntegreerd. Een ontwerp van Suzanne • ontwerpt is herkenbaar door het gebruik van kleur. Daarbij houd ik mij niet aan een bepaalde stijl, want elk project, elke dag en elke samenwerking is uniek.

Elk ontwerp is maatwerk

In het ontwerpproces werk ik met de opdrachtgever vanuit moodboards om de gewenste sfeer en ambiance vorm te geven en te vertalen naar materiaal en meubilair.. Op basis van de werkprocessen, de cultuur en het veranderpotentieel van een organisatie ontwerp ik een innovatief kantoorconcept.

In een geslaagd kantoorconcept worden werkprocessen op een goede manier gefaciliteerd en past de uitstraling van het interieur bij de identiteit van de organisatie. Zo ontstaat een nieuwe werkomgeving waar werknemers trots op zijn, zich thuis voelen en respectvol mee omgaan.

Tijdens het hele proces verplaats ik mij in de mensen waarmee ik werk. Ik begrijp de emoties en belangen van een verandertraject. Daarom creëer ik betrokkenheid en neem ik gebruikers vanaf het begin tot het eind mee in het ontwerpproces.

Innovatieve kantoorconcepten

Een vleugje van henzelf en een vleugje van Suzanne. Ofwel de beste ingrediënten in één creatief, eigentijds en functioneel interieur.

Het resultaat?

Ga je samen met mij op reis naar de werkomgeving waar jij en jouw werknemers gelukkig van worden? Ik kan niet wachten om met elkaar aan de slag te gaan!

HEMA Suzanne ontwerpt 04.jpg

Nogmaals dank voor de fijne samenwerking Suzanne en LSa.

We zijn superblij met het fijne en mooie kantoor waar we de komende tijd in mogen werken.

Dat hebben we zo samen mooi voor elkaar gebokst!

TNO Groningen

opdrachtgevers

Ben jij op zoek naar een nieuw interieur voor jouw organisatie?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Samen met jou ga ik op zoek naar een interieur dat jouw organisatie past als een maatpak.

 

Ons gezamenlijke doel?

Een prettige comfortabele werkomgeving met aantrekkingskracht, waarin werknemers gelukkig zijn en optimaal kunnen presteren. Samen zorgen wij voor de sprankeling in de ogen van de gebouwgebruikers.

samenwerkingspartners

Samen kom je tot het beste en meest inclusieve resultaat! Daarom werk ik graag samen met partijen op het gebied van productie, akoestiek, verlichting, uitvoering en de levering van meubilair.

 

Samen vormen wij een sterk team waarin iedereen het beste van zichzelf geeft. We versterken elkaar, leren van elkaar, ontzorgen de opdrachtgever en zorgen voor een werkomgeving met aantrekkingskracht, gelukkige werknemers en tevreden opdrachtgevers.

Suzanne is een fantastische architect, ze maakt een klant specifiek interieurontwerp. Samen weet je meer, maar het is ook nog leuker!

Jacco Evink
Accountmanager PD Group

Suzanne maakt een klantspecifiek interieurontwerp 

De route vanaf ons eerste contact tot het eindresultaat beschouw ik als een reis. Een reis die we stap voor stap samen maken, want ik ga uit van de kracht van samenwerken.

 

Elke stap heeft een doel en brengt ons dichterbij ons grote einddoel; het perfecte interieur waarin alles klopt voor jou, je bedrijf en je personeel.

Een gezamenlijke reis

Met onderstaande bedrijven werk ik fijn samen:

bottom of page