top of page
Met haar inzet, betrokkenheid en kwaliteiten kan zij het verschil maken

Via LSAdviseurs kregen wij voor de verbouw en nieuwe inrichting van ons kantoor Suzanne aangedragen. Daar waren en zijn we enorm blij mee! Elk compliment - en dat zijn er vele - van leden of andere bezoekers die voor het eerst ons vernieuwde 'clubhuis' betreden, is feitelijk een compliment aan Suzanne!
Onze interne werkgroep heeft heel fijn samengewerkt met een bevlogen en enthousiaste Suzanne. Ze luisterde goed naar onze wensen, dacht met ons mee, realiseerde zich onze begrenzingen qua budget, zag kansen voor gedeeltelijk hergebruik van meubilair en daagde ons uit om over onze eigen schaduw te stappen als het over kleurgebruik ging. En waar we er zelf in een enkel geval echt anders over dachten, bewoog Suzanne soepel met ons mee. Over het uiteindelijke resultaat zijn we uitermate enthousiast!
Het leuke en professionele van Suzanne is, dat zij elke ruimte heel bewust inricht qua kleur en meubilair. Voor de fotoshoot, die terecht in een bouwtijdschrift is gepubliceerd, zette ze persoonlijk alles op de juiste plek: zo heb ik het bedoeld, had ik het voor ogen. Dat de dynamiek van een kantooromgeving die tevens als 'clubhuis' fungeert nogal eens verplaatsing en onjuiste terugplaatsing van meubilair en andere inrichtingselementen teweegbrengt, het zij zo. Het toont in ieder geval ook de flexibiliteit aan die de inrichting in zich bergt.

De opzet, inrichting en kleurstelling van het kantoor dragen er zeker aan bij, dat het werkplezier van onze medewerkers na coronatijd hoog is. Naar kantoor gaan is voor ons geen straf!
Kortom, Suzanne is echt aanbevelingswaardig! Met haar inzet, betrokkenheid en kwaliteiten kan zij het verschil maken. Laat je gerust door haar verrassen!

Gerard Schoep

Strategisch Beleidsadviseur bij VGN

Samen vormen we een topteam waarbij succes voor de klant verzekerd is

We werken graag samen met Suzanne in onze projecten. Haar enthousiasme, creativiteit en betrouwbaarheid zorgen voor een plezierige en succesvolle samenwerking. Samen vormen we een topteam waarbij succes voor de klant verzekerd is. We kijken uit naar ons volgende project.

Joost Bonnema

huisvestingsadviseur en projectmanager bij LSa

Suzanne verliest de praktische bruikbaarheid niet uit het oog

Suzanne is een architecte die door goed te luisteren, de wensen van de opdrachtgever vertaalt in een origineel en creatief ontwerp zonder daarbij de praktische bruikbaarheid uit het oog te verliezen. De metamorfose van ons vergadercentrum en ons eigen kantoor is daar een sprekend voorbeeld van!

Erik Kerssies

Directeur Bouw & Infrapark

Suzanne maakt een klantspecifiek interieurontwerp

Suzanne is een fantastische architect. Inmiddels heb ik samen met haar meerdere relaties blij mogen maken. Waarbij Suzanne een klant specifiek interieurontwerp maakt, uitgewerkt met mooie presentaties, plattegronden en visualisaties. Een ontwerp dat past bij diverse huisvestingsvraagstukken, variërend van kantoren, restaurants tot zelfs een zwembad.
Tijdens de oplevering denkt ze actief mee, zodat het resultaat conform de wensen van de klant is. Dit alles in een fijne werkomgeving. Samen weet je meer, maar het is ook nog leuker!

Jacco Evink

Accountmanager PD Group

De soepele samenwerking met LSa en Suzanne zijn cruciaal geweest

Dankzij de goede leiding en begeleiding van LSa en het prachtige ontwerp van Suzanne, hebben we een werkomgeving gerealiseerd waar onze medewerkers met veel plezier komen.
Doordat het gebruikerstraject midden in de lockdown doorlopen moest worden, was de uitdaging om tot een passende werkomgeving te komen groot. Des te bijzonderder hoe goed alle keuzes hebben uitgepakt. De zeer soepele samenwerking met LSa en Suzanne zijn hierin cruciaal geweest.

Job Oostveen

Locatie manager TNO Groningen

Het ontwerp geeft een duidelijk beeld hoe het eruit kan komen te zien

Bedankt voor het opsturen van het ontwerp bouwstenen voor de 1e fase van het project Sm@rtwork. Ik word er in ieder geval erg vrolijk van en sta nu al te popelen om op deze manier te kunnen gaan werken. Het zijn heldere ontwerpen, die een duidelijk beeld geven hoe het eruit kan komen te zien. Goed gedaan!

Co Mei

KNMI, hoofd facilitaire dienst

Suzanne luisterde goed naar onze wensen

Samen met Suzanne hebben we gewerkt aan de vormgeving van ontmoetingspleinen en het met bestaand meubilair herinrichten van een activiteit gerelateerde werkomgeving bij het Ministerie van Infrastructuur. Suzanne luisterde goed naar onze wensen en kwam met creatieve voorstellen die ook nog budgetvriendelijk waren. Ze waait niet met alle winden mee, maar geeft weerwoord op een prettige manier. Met haar oog voor functionaliteit, kleur en sfeer heeft ze een prettig ontmoetingsplein gerealiseerd.

Ria Hoogervorst

Projectleider Hybride Werken IenW bij Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Het is echt ‘onze’ werkplek geworden

Suzanne heeft in een prettige samenwerking met ons, het interieur en de werkplekken op ‘zolder’ aangepakt. De verbouwing heeft frisse, prettige en eigentijds werkplekken opgeleverd. Door in het ontwerp gebruik te maken van onder meer eigen hout voor de (door onze eigen timmermannen gemaakte) meubels, eigen illustraties van onze mooie natuur, erfgoed en landschappen passend bij het karakter van het mooie gebouw is het echt ‘onze’ werkplek geworden.

Arjan Westerhof

Hoofd Exploitatie bij Het Utrechts Landschap

Suzanne kan het verschil maken

Ik ken Suzanne als iemand die een verschil kan maken, door haar ervaring en door de dialoog op te zoeken. Met Suzanne worden uitdagingen mooie oplossingen, die blijvend passen en verrassen!

Svend van de Velde

Coördinator Gebouwgebonden aanpassingen

Een erg prettige samenwerking

Suzanne is een enthousiaste professional waar je van op aan kunt. Voor een aantal projecten hebben wij samen mogen werken en ik kan de samenwerking omschrijven als erg prettig, professioneel, creatief en origineel.

Thomas de Ruiter

huisvestingsadviseur bij Thomas de Ruiter

Suzanne doet haar best om de wensen van de klant goed te vertalen

Ik heb een paar keer met Suzanne samengewerkt bij de verbouwing van een kantoor. En dat was een fijne samenwerking. Ze doet erg haar best om de wensen van de klant goed te vertalen. Na wat mindere ervaringen met andere architecten was het een verademing om met Suzanne te werken.

Joris van Hamond

directeur, projectmamager Bureau in aanbouw

Ze heeft de touwtjes stevig in handen en weet wat het is om de regie te houden

Ik heb Suzanne leren kennen als een bevlogen interieurarchitect, met een scherp oog voor detail. Ze schroomt niet om aan te geven wanneer ze iets niet 100% zeker weet of twijfelt aan haar vakinhoudelijke kennis. Dat maakt samenwerken met Suzanne heel open en direct. Ze gaat ervan uit dat iedere project partner zijn of haar rol kent en zet daardoor mensen goed in hun kracht.
Suzanne weet projecten naast al haar creativiteit ook nauwlettend te begeleiden. Haar briefings zijn inhoudelijk, goed voorbereid en duidelijk. Ze heeft de touwtjes stevig in handen en weet wat het is om de regie te houden vanaf voorlopig ontwerp tot aan de uiteindelijke oplevering. Ik kan iedereen een samenwerking met Suzanne dan ook van harte aanbevelen.

Fokko-Ernst Mourer

Senior lighting professional

Ze kwam met ideeën waar ik nog niet op was gekomen

Suzanne luisterde heel goed naar ons en paste de ontwerpen aan waar nodig. Er was ook ruimte voor onze eigen ideeën, wat wij heel sterk vonden. Ze hield ook rekening met de budgetten en dacht daarin mee. Suzanne kwam samen met haar man die architect is, om te kijken naar de mogelijkheden. Wij vonden de kracht van hen samen heel sterk. Ze kwamen met ideeën waar ik met mijn bouwkundige kennis nog niet op was opgekomen. Na een ingrijpende verbouwing hebben we een fantastisch mooi huis gekregen waar we nog elke dag blij mee zijn. Ik kan iedereen aanraden om met Suzanne te werken.

Renske en Edward

particuliere opdrachtgevers

We voelden ons tijdens het hele project begrepen en ondersteund

Suzanne's hulp met het interieurontwerp voor ons nieuwe huis was fantastisch. Ze luisterde goed en vertaalde onze soms nogal uiteenlopende wensen in aansprekende moodboards en 3D visualisaties. We voelden ons tijdens het hele project begrepen en ondersteund. En dat alles met humor, enthousiasme en oog voor de praktische kanten van een ontwerp. Voor een volgend project zou ik geen moment aarzelen om Suzanne weer te bellen!

Sejal en Robert Jan

particuliere opdrachtgevers

Geen enkele moeite is Suzanne te veel

De kracht van Suzanne is om uitgangspunten en wensen om te zetten naar concrete voorstellen, waarbij ze gehoor geeft aan adviezen van de specialisten die deel uitmaakten van de werkgroep. Geen enkele moeite is Suzanne te veel en haar plannen worden onderbouwd met stalen voor kleur en stoffen. Ik heb onze samenwerking als zeer prettig en constructief ervaren en kan Suzanne • ontwerpt dan ook van harte aanbevelen. In juni 2022 hebben onze bewoners hun intrek genomen in de nieuwbouw en al snel voelden zij zich er helemaal thuis. Bij een aantal bewoners hadden de verschillende zitjes, kleuren en (herkenbare) meubels een sterke positieve invloed op hun gedrag. Ook van verwanten en medewerkers hebben we veel complimenten ontvangen.

Rob Sonnemans

Procesbegeleider Argos Zorggroep

Wensen vertalen naar een mooi eindresultaat

Ik heb al een aantal keer met Suzanne samen mogen werken en altijd naar volle tevredenheid. Suzanne weet onze wensen goed te vertalen naar een mooi eindresultaat, zoals in ons laatste project, het parkrestaurant. Ook de communicatie verloopt bijzonder prettig.

Ester Poelhekken

Manager Congrescentrum Bouw & Infrapark

We hebben een werkomgeving gerealiseerd waar onze medewerkers met veel plezier komen

Nogmaals dank voor de fijne samenwerking Suzanne en LSa. We zijn superblij met het fijne en mooie kantoor waar we de komende tijd in mogen werken. Dat hebben we zo samen mooi voor elkaar gebokst!

Job Oostveen

Locatie manager TNO Groningen

Suzanne is een echte teamplayer

Suzanne heeft voor de herinrichting van de kantoorzolder van het hoofdkantoor van het Utrechts Landschap een mooi en ingetogen ontwerp gemaakt voor achttien werkplekken, twee belboxen en een kleine overlegunit. In haar aanpak is ze een echte teamplayer gebleken, die samen met haar meubilerings- verlichtings- en stofferingsadviseur een oude kantoorzolder heeft weten te restylen naar een moderne hedendaagse kantoorruimte in een monumentaal negentiende eeuws landhuis.

Wilt de Boer

Projectmanager Real Estate bij Stichting Het Utrechts Landschap

bottom of page