top of page

De vraag


TNO is verhuisd naar een nieuwe locatie op de Zernike Campus in Groningen omdat de oude huisvesting niet meer voldeed aan de wensen. Het multi-tenant gebouw biedt de gebruikers algemene faciliteiten zoals de entree, vergaderruimten, toiletten, zitjes en een pantry op de begane grond.


De oplossing


In samenwerking met LSa is voor de kantooromgeving van TNO een schetsontwerp en definitief ontwerp gemaakt op basis van een WPA-onderzoek (Werk Plek Analyse), de input van medewerkers en de kaders. Met maquette meubeltjes op schaal zijn we aan de slag gegaan om te bepalen of alle behoeften en wensen op de meest logische plek in het gebouw gepositioneerd waren.Dit heeft geresulteerd in een kantoorruimte waarin de medewerkers van TNO zich herkennen en verbinding met het bedrijf hebben. Kleuren op de verschillende hoeken in het gebouw helpen bij de oriëntatie. Dit is de zone met vergaderruimten, concentratiewerkplekken en belcellen. De werkomgeving die rondom aan de gevel ligt, is uitgevoerd in een rustig pallet. De toegepaste kleuren en materialen in afwerking en in meubilair zijn afgeleid uit de huisvestingsrichtlijnen van TNO.


TNO: “Nogmaals dank voor de fijne samenwerking Suzanne • ontwerpt en LSa. We zijn superblij met het fijne en mooie kantoor waar we de komende tijd in mogen werken. Dat hebben we zo samen mooi voor elkaar gebokst!”
• In samenwerking met LSa
• Uitvoering 2022

TNO Groningen

TNO Groningen krijgt een nieuwe werkomgeving die past bij hun innovatieve manier van werken

bottom of page