top of page

De vraag


De uitgestrekte en groene locatie op de Veluwe van Bouw en Infra Park was ooit het speelveld van militairen. In de jaren dertig van de vorige eeuw deed het park dienst als de Willem George Frederikkazerne. Hoewel volledig gemoderniseerd, is de bouwstijl van de kazernegebouwen zoveel mogelijk behouden.


De invulling is wel fundamenteel anders. Wat vroeger dienst deed als paardenstal en later als garage voor militaire voertuigen, is nu het moderne podium van veel grote evenementen als congressen en bedrijfsevents.


Nadat ik al verschillende gebouwen op het terrein heb mogen inrichten, was het nu tijd voor het parkrestaurant op de begane grond en de onderwijsruimten van het SOMA college op de eerste verdieping.


De wens was een gemoderniseerde binnenkant die zou voldoen aan de eisen en wensen van de moderne tijd.

De oplossing


Door het gebruik van ruwe materialen, stoer meubilair en mooie industriële verlichting is het een ruimte geworden die gebruikt kan worden door medewerkers van de verschillende bedrijven van het terrein, maar ook door de studenten van het SOMA College.Ester Poelhekken - Manager Congrescentrum Bouw & Infrapark


Ik heb al een aantal keer met Suzanne samen mogen werken en altijd naar volle tevredenheid. Suzanne weet onze wensen goed te vertalen naar een mooi eindresultaat, zoals in ons laatste project, het parkrestaurant. Ook de communicatie verloopt bijzonder prettig.

• Fotograaf: Mike Rikken
• Meubilair: Kaja Rijssen
• Uitvoering 2022

Bouw & Infra Park Parkrestaurant te Harderwijk

Een restaurant waar iedereen van het park zich welkom voelt, van studenten tot medewerkers

bottom of page