top of page
Suzanne_LR-11.jpg

Zullen we kennismaken?

Welkom bij Suzanne • Ontwerpt

Nieuwsgierig naar wie ik ben en of ik de juiste match ben voor jou?

Ik vertel je graag mijn verhaal.

Liefde voor architectuur en interieur zit in mijn genen. Want ja, ook ik heb vroeger mijn kamer, ondanks de beperkte ruimte, steeds opnieuw ingericht.

 

Mijn toekomstplannen toen? Iets met kunst, maar wat dat precies moest zijn, wist ik niet. Dat veranderde toen ik op de Kunstacademie in Antwerpen belandde en gegrepen werd door het vak interieurarchitectuur. Hier kon ik mijn passie voor mooie interieurs, gebouwen, design, kunst en mode combineren in één discipline en voelde ik mij helemaal thuis.

Liefde voor het vak

Omgevingen die je omarmen

Al 25 jaar creëer ik inspirerende, creatieve, eigentijdse, functionele en duurzame interieurs voor kantoren en zorginstellingen. Zo zorg ik voor omgevingen die aansluiten bij de behoeften van de gebruikers, zodat ze zich thuis voelen en gelukkig zijn. Omgevingen die een positieve invloed hebben op de gezondheid, productiviteit en het welzijn van de gebruikers. Omgevingen die als vanzelfsprekend voelen. Omgevingen die iedereen zowel letterlijk als figuurlijk omarmen.

Duurzaamheid & Re-use

Duurzaamheid is niet meer weg te denken in de moderne kantooromgeving. Ik adviseer jou graag over de mogelijkheden om duurzaamheid en re-use te integreren in jouw nieuwe interieur.

Ontmoeten & samenwerken

Creëer een omgeving die werknemers uitnodigt om elkaar te ontmoeten en sociale interactie stimuleert.

Elkaar ontmoeten op kantoor was nog nooit zo belangrijk als nu. Waarom?

Identiteit

Laat zien wie je bent en wat je doet. Kies voor een interieur dat jouw identiteit in al haar facetten uitademt.

Iedereen wil graag ergens bij horen. De identiteit van jouw organisatie is een belangrijke verbindende factor. 

Kleur

Kleuren zijn ontzettend belangrijk in een interieur. Elke kleur heeft een eigen betekenis en wekt een bepaalde emotie op.

De keuze voor bepaalde kleuren in een ontwerp maak ik altijd heel bewust.

pexels-photo-1397517.jpeg

Daarnaast kan ik helemaal verdwalen in steden zoals Parijs, Londen, Antwerpen, Lyon, New York, Kopenhagen, Stockholm en Berlijn. Het liefst zonder plattegrond, gewoon mijn neus achterna.

Heerlijk struinen op zoek naar mooie gebouwen, bijzondere eetlocaties en die speciale sfeer. Hier haal ik weer een stukje inspiratie uit voor mijn ontwerpen.

Ik ben dol op Frankrijk en kan enorm genieten van Franse films.

Kijkend naar de films, opgerold op de bank, waan ik mij in Frankrijk en geniet ik van de Franse cultuur, het alledaagse leven, de prachtige acteurs en natuurlijk de romantische taal. 

Liefde voor Frankrijk 

Ga je samen met mij op reis naar de werkomgeving waar jij en jouw werknemers gelukkig van worden? Ik kan niet wachten om met elkaar aan de slag te gaan!

Door de eindgebruikers bij het ontwerpproces te betrekken en hun wensen in kaart te brengen, zorg ik voor oplossingen die echt voldoen aan zowel de wensen van de organisatie als die van de gebruiker. Mijn doel is dat mensen gelukkig zijn op hun werk. Daarvoor ga ik altijd het gesprek aan met de medewerkers. Alleen zij kunnen precies aangeven wat ze nodig hebben om gelukkig en productief te zijn.

Oplossingen die écht voldoen

bottom of page